Despre noi

" Nu fiecare furtuna vine sa-ti distruga viata, unele vin sa-ti curete calea" Pr Constantin Galeriu

Ce poți face când lumea pe care o știi se schimba peste noapte? Când tot ce ai gândit pentru viitorul copilului tău se năruie? Pe noi, părinții a unor copii cu nevoi speciale aceasta experiența ne-a ajutat sa fim mai puternici si sa luptam pentru acestia fara a astepta ajutorul celor din jur. Asftel, am inființat Asociația Îngerașii din Bacău din Septembrie 2018. Am început prin a închiria un spațiu pe care l-am mobilat, am cumpărat materialele necesare terapiei iar apoi am căutat specialiști cu experiență și plini de pasiune. Deschiderea centrului a fost făcută din resurse proprii și are ca scop recuperarea copiiilor cu tuburari în dezvoltare.

Obiectivul nostru este să dezvoltăm copiilor abilitatile necesare integrarii în comunitate ce presupune socializarea, autonomia personală, comunicarea functională si dezvoltarea emotională. Exista o perspectiva gresita pe care am intampinat-o personal despre autism si anume ca acestia NU au nevoie de socializare, de a interactiona unul cu altul si de a fi inconjurati de alti oameni, existand tendinta de izolare si autoizolare.

Ce vom facem din iubire pentru copii nostri vom face cu aceeasi daruire si pentru copii vostri!

Atâta timp cât suntem responsabili de binele unui copil, trebuie să alegem de fiecare data speranța deoarece menținută cu ajutorul progresului, speranța este intotdeauna de preferat deznădejdii cauzate de o cunoaștere limitată. Trebuie să continuați să sperați că puteți găsi metoda cea mai bună de a-i ajuta pe copil să progreseze, dar trebuie sa fiți atenți ce cale urmați pentru a vă indeplini aceasta dorință. Alaturi de noi veti cunoaste progresul!